Skribent och textkonsultation
– Raphael är en mycket skicklig och lyhörd skribent. Vi har arbetat tillsammans i många olika typer av uppdrag. Han levererar alltid i tid och man kan lita på att det blir bra. En klippa helt enkel! Dessutom är han jättetrevlig att jobba med. Jag vill verkligen rekommendera honom!
Carin Balfe Arbman, vd Balfe Arbman Communications

– Vi anlitar Raphael Mabo för korrekturläsning och textgranskning av våra publikationer. Raphael är mycket kunnig inom detta område och ger oss professionell hjälp med våra texter. Förutom korrekturläsningen och säkerställandet av att texterna är grammatiskt korrekta, ger Raphael mycket bra förslag och råd på hur vissa meningar kan flyta bättre. Då vi främst jobbar med översättningar från engelska till svenska ställs vi ofta inför utmaningar av att hitta bra och korrekta översättningar av vissa utryck, även där är Raphael ett ovärderligt bollplank. Vi är mycket glada och tacksamma över vårt samarbete med Raphael och kan ge våra varmaste rekommendationer för honom!
Helena Bokvist, Kiranförlaget

Coachning
– Jag har inte träffat någon annan person i mitt liv som är så ödmjuk som Raphael. Han är genuin, sann och otroligt varmhjärtad. Han har ett ärligt och smart sätt att behandla livsfrågor. Jag blir alltid lika förundrad när han får en och komma till insikt gällande livsfrågor man har. Jag känner mig lycklig lottad att jag har möjligheten att ha Raphael som vägledare. Jag kan rekommendera Raphael helhjärtat!
Kavosh Raufi

– Raphael utstrålar en självklarhet i det han gör och jag känner mig helt lugn i att anlita honom. Han har en unik fingertoppskänsla och känner alltid av vad som behövs göras. Jag kan varmt rekommendera Raphael!
Noomi Tedenljung, www.inspirerad.org

– Jag upplever dig som en person som har den ödmjukhet som krävs för att arbeta med människors andliga utveckling, du är dig själv och äger mycket insikt om dig själv och din egen utveckling, och på så sätt har förmågan att inspirera andra.
Edward Sörensen

– Det är med stor tacksamhet som jag har fått ha dig som lärare. Du har så stor kunskap och en otroligt fin ödmjukhet i allt du gör.
Maria Jakobsson